Kontakt

Kontakt os for

Råd, vejledning og bestilling

post@bknproduktion.dk

Gør din drøm til virkelighed

Kontakt os for en indledende snak

Med dig hele vejen

Din proces step by step

Når I vælger et nyt køkken, bad, garderobe eller bordplade hos os, er det jer og jeres hus, der bestemmer. Derfor ser vi altid frem til det første møde – og til at få gjort jeres tanker og ønsker til virkelighed. 

1. Det første møde

Et nyt køkken, bad eller bordplade er en stor beslutning. Det er vi klar over, og derfor tilbyder vi også at i kan komme forbi til en snak, inden i vælger os, som jeres samarbejdspartner. 

2. Jeres løsning

Det specielle ved vores løsninger er at de er skræddersyede til jeres specifikke behov. Derfor designer vi altid udfra jeres tanker, ønsker og rammer.

3. Fokus på detaljer

Når den grundlæggende løsning og designet er på plads, går vi mere konkret på detaljer ift. materialer, skabe, skuffer, belysninger, hvidevarer mm.

4. Produktion / montering

Når designet er på plads og levering aftalt, går vores snedkere i gang med at producere jeres nye inventar. Vi har vores egne montører ansat, så vi kan også stå for montagen.

Med dig hele vejen

Vi guider dig så godt vi kan

Vælg den rigtige bordplade

Er det praktisk med stålbordplade? Eller skal man vælge granit? Kan Corian tåle varme?​

Få råd og vejledning hos vores specialister.

Brug vores rådgivning

Du får massevis af god rådgivning med oveni handlen, når du handler køkken hos os.​ Vi vil gerne være din sparingspartner igennem hele processen.

Din garanti for et godt resultat

Vi har fremstillet køkkener i mange mange år. Det er din garanti for et godt og vellykket resultat.​ I tvivl om vi kan hjælpe dig? Så send en forespørgsel gennem formularen.